NBC újoncok (18) – The Storm

 
Beküldte: Kanyecc 2009 July 30, 21:00-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.

The Storm NBC 2009 miniseries
Műfaj:
Minisorozat

Készítők: Ernie Barbarash (The Guard)

Szereplők: David James Elliott (Impact, The Guard), James Van Der Beek (Dawson’s Creek), John Larroquette (Boston Legal, Happy Family), Luke Perry (John from Cincinnati, Windfall, Jeremiah), Marisol Nichols (24, In Justice, Blind Justice), Teri Polo (The Wedding Bells) és Treat Williams (Heartland, Brothers & Sisters, Everwood).

Történet: A cím nagyon árulkodó lehet, hiszen az alapkoncepció egy viharról fog szólni. Csak az a kérdés, hogy milyenről. Nos, nem természetesről, annyi biztos, ugyanis egy tudós jó mókának véli, hogy kísérletezzen a természettel, s ezáltal sikerül elcsesznie valamit, amitől az időjárás megbolondul. David James Elliot-éknak az lesz a feladata, hogy rendbe tegyék, mielőtt még valami hatalmas gubi keveredne belőle.

Premier: 2009. július 26-án és augusztus 2-án adja le az NBC. Tehát két vasárnap este.

Véleményünk: Elstartolt vasárnap este a sorozat az NBC műsorán. Nézettségi adatokkal majd ma jövünk, így teljesen látatlanba történik meg a véleményezés. Mostanság egyáltalán nem vagyok megelégedve a minisorozatokkal. Ott van a Meteor, amit 25 percig bírtam nézni (ma újra belekóstolok). Egyáltalán nem fognak meg ezek a katasztrófafilmek, még ha minisorozatnak is álcázzák őket, mert 4 órás filmet ki akarna végig nézni úgy, hogy tudja mi lesz a végén. Ha lesz valamelyik kereskedelmi adón, már pedig lesz, csekkolni fogom, addig viszont marad neki ez a bejegyzés.

A tovább mögött rátaláltok az előzetesére.

Tovább…

3 Hozzászólás

NBC újoncok (17) – Parks & Recreation (aka. Public Service)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 April 2, 19:36-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj: Egykamerás szitkom

Készítők: Greg Daniels (The Office, King of the Hill, Saturday Night), Howard Klein (The Office, The Starter Wife, Carnivale), Michael Schur (The Office, Saturday Night).

Szereplők: Amy Poehler (Saturday Night Live), Aubrey Plaza, Aziz Ansari (Human Giant), Rashida Jones (The Office, Unhitched, Wanted).

Stúdiók: Deedle-Dee Productions, Reveille, Universal Media Studios

Sztori: A The Office-spinoffjaként emlegeti a nagyközönség. (Ezzel szerintem mindenre rávilágítottam, hiszen egy munkahelyi szitkomról van szó.)

Premierje: 2009. április 9-én (csütörtök) érkezik 20:30-ra. 6-epizódot rendeltek be belőle.

Véleményünk: Mielőtt bármit mondanék róla, ajánlom figyelmetek be ezt a linket, ahol sok jót nem olvashattok a pilot-epizódról. Leszólta a kisközönség. A kiszivárgott információk szerint – merthogy ez titkos – még az Office mércéjét sem ütötte meg. A cselekményt túlságosan kiszámíthatónak vélték, jobb felvezetést vártak tőle és még sorolhatnám.

Na ezek után legyen az embergyermeke tárgyilagos. Amy Poehler a legnagyobb arc a Saturday Night Live-ban. Már csak miatta bepróbálom, no meg a sok The Office készítő és színész miatt, hiszen itt van Rashida Jones is. Amúgy az NBC se bízhatott annyira a sikerében, mert akkor biztosan nem 6 epizódot rendelt volna be belőle. A premier kicsit késői, viszont a csütörtöki timeslot kedvező lehet, mivel a fent említett előddel fogják felvezetni. Mi mindenképpen drukkolunk neki, de eléggé kevés esélyt látok a túlélésre, maximum 30%-nyit.

Tovább…

Kommentáld!

NBC újoncok (16) – Southland (a.k.a Police)

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 16, 14:20-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj: Dráma.

Készítők: Ann Biderman (NYPD Blue), Christopher Chulack (ER, Third Watch), John Wells (ER, Smith, The West Wing, Third Watch).

Szereplők: Arija Bareikis (OZ, Crossing Jordan), Benjamin McKenzie (The O.C.), Kevin Alejandro, Michael Cudlitz (Shark, Sons of Anarchy), Michael McGrady (Day Break), Nate Moretta (Ugly Betty, Drive), Regina King (24), Shawn Hatosy, Russell Clarke (Boiler Room), Tom Everett Scott (Saved, Cashmere Mafia) és Sammy Bryant (Alpha Dog).

Stúdiók: John Wells Productions, Warner Bros. Television.

Sztori: Nyomozós sorozat vazze. Mit mondjak róla még? Igazából a sztoriját illetően ennyit tudunk róla. Lesznek ügyek, amiket meg kell oldaniuk a rendőreinek. Ha jól vettem ki, akkor egy körzetről/részlegről fog szólni. (Gondolom, mindezt a csoportképről is.)

Premierje: 2009. április 9-én 22:00-tól. (6 epizódot rendeltek be belőle.)

Véleményünk: Nézzük először a készítők sorát. Készítők sora tele van ER és Third Watch készítőkkel. Ez zseniálisan hangzik első ízben, mert a tapasztalat adott. Főleg, hogy utóbbiban is szerepeltek rendőrök és milyen frappánsan vegyítették a koncepcióba. A szereplőkre sem lehet panaszkodni, mivel a Benjamin McKenzie mellett Michael McGrady sem annyira rossz választás. Már csak azzal lehet a problémám, hogy nyomozós. Dunát lehetne rekeszteni, amennyi van belőle. De most komolyan. Áprilisban meglátjuk, mit hoznak ki belőle. Első ízben csak negyed évadot rendeltek be belőle, majd utólag érkeznek – látván a nézettségi számokat – hogyan tovább.

(Tovább mögött találtok néhány casting képet.)

Tovább…

Kommentáld!

NBC újoncok (15) – Superstars of Dance

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 3, 21:20-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.

Superstars of Dance - cast
Műfaj: Reality.

Készítők: Nigel Lythgoe, Simon Fuller (American Idol).

Műsorvezetők: Michael Flatley, Susie Castillo.

Stúdiók: 20th Century Fox Television, 3 Arts Entertainment, RCG.

Sztori: Táncvetélkedő. Nincs mit ezen ragozni, maximum a fűszerről, mivel a csatorna több nemzetiségből castingolta össze „versenyzőpárokat”.

Premierje: 2009. január 4-én 20:00-tól a premier, majd másnap 20:00-tól az eredeti időpont (A csatorna mindössze 5 epizódot rendelt be belőle.)

Véleményünk: Az NBC-nek kell egy táncreality. Ezt már a kezdetekben tudtuk, meg lehetett sejteni, hogy rövididőn belül beújít eggyel, látván az ABC-s Dancing with the Stars sikerét. (Ha nem csal az emlékezetem a CBS mindig mögötte végzett, hiába volt kemény a mezőny.) Próba gyanánt 5 epizódos, ám dupla időbeli évadot rendelt be belőle, azaz heti rendszerességgel kétórás részeket fogunk kapni. Szezonfinálé január 26-án lesz aktuális, tehát elég hamar le fogják zavarni. (Ha bejön, akkor esélyes a folytatása nyáron. Majd meglátjuk.) Szerintünk esélye sincs.

Kommentáld!

Upfronts 2008/09 – NBC, amit nem rendeltek be

 
Beküldte: tess 2008 May 24, 19:42-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.

Az Upfronts-nak már vége, de mi azért tovább foglalkoznánk vele, hisz oly sok minden kimaradt a szórásból. Elsőnek mindjárt itt vannak a be nem rendelt Pilotok, amik közt számos ígéretes is volt. Azt viszont szögezzük le, hogy ebben az évben a Buzz 100%-ig pontos volt, szóval igazán nagy koppanás nem nagyon ért minket. Bár kitudja, lehet pár sorozat jövőre is tiszteletét teszi, persze kisebb-nagyobb változtatásokkal.

SITCOM

  • Man of Your Dreams: Az egyik legígéretesebb több kamerás sitcom terv volt látatlanban persze, hisz az alkotók közt nem kevés nagy név akadt. Na jó lehet túloztam egy kicsit, bár Conan O’Brien neve azért elég inpozánsnak tűnt. A kreatori székben a névtelen Jay Lacopo ült, míg a szereplők közt olyan nevekre bukkanhatunk, mint Christina Chang (CSI:Miami, 24), Constance Zimmer (Boston Legal, Entourage), Justina Machado (Six Feet Under) vagy Michael Trucco (BSG).
  • Zip: Ha emlékeim nem csalnak akkor ezzel a produkcióval egy éve is találkoztunk és hát akkor sem jött be. Most sem! A sztori egyébként egy családapáról szól, aki mindenkivel elhiteti, hogy miller közben meg egy vasa sincs. Vicces lehetett volna, de ezek szerint nem lett az. A kreátori székben Marc Abrams (Entourage) ült, míg a Pilotot Richard Shepard (Criminal Minds) rendezte. A szereplők közt pedig Bernardo De Paula (Rescue Me), Kay Panabaker (Summerland), valamint Steven Weber (Studio 60) volt látható.

DRÁMA:

  • Blue Blood: A sztori egy igaz történetről szól, egy rendőrről, aki a Harvardon végzett, majd a munkáját a New York-i rendőröknél kezdte meg. Állítólag ízig-vérig igazi kopó sorozat volt. A sorozat Edward Conlon regénye alapján készült, amit nem kisebb név, mint Brett Ratner (Prison Break) rendezett. A főbb szerepekben Alex Fernandez (Commander in Chief), Kate Levering (Cashmere Mafia), Logan Marshall-Green (24, Traveler) és Vincent Piazza (Rescue Me) volt látható.
  • Play Or Be Played: Egy jogi dráma lett volna, ahol a főhős, amolyan igazán nagy ügyekkel foglalkozott volna. Az ígéretek szerint high profile köntösben képzelték el. A kreator Luke Reiter, míg a rendező Barry Sonnenfeld (Pussing Daises) volt. A főbb szerepekben pedig: Alan Tudyk (Firefly), Andrew Lincoln (Teachers), Frankie Faison (The Wire), Kurtwood Smith (The 70′s Show) és Megan Dodds (Spooks).

REALITY:

  • Top Gear: No komment szerintem, aki nem látta az eredetit, az mindenképpen nézze meg. Ennek egyébként csak örülni tudok, megaztán egy Top Gear kaliberű sorozatnak inkább kábelen a helye.

Kommentáld!

NBC újoncok (14) – címnélküli Office-spinoff

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 23:15-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.

Műfaj: Comedy

Készítők: Greg Daniels (The Office), n/a.

Szereplők: n/a

Stúdiók: Deedle-Dee Productions, Reveille, Universal Media Studios.

Premier: 2009 tele, 21:30-tól csütürtökönként

Berendelve: 13 epizód.

Sztori: Mit ragozzak rajta?! …új szereplőkkel, pár régi arccal jön az új hivatal.

Kanyecc mondja: Most komolyan? Nem sokat kommentálnám. A készítők sorában ott a szülőaty. Ezen nincs mit ragozni. Az amerikaiakat már a tervvel megvették. Én egyébként meg nem nézem a sorozatot, így nem hinném, hogy bármilyen mértékben megmozgatna a spinoff. 60%-os túlélési esélyekkel éltetem. Kíváncsi vagyok a további fejleményekre, mert ez így nagyon szerényes!

Kommentáld!

NBC újoncok (13) – The Philanthropist

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 22:02-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: Barry Levinson (OZ), Charlie Corwin (The Squid and the Whale, LA Ink), David Eick (Battlestar Galactica), Jim Juvonen, Tom Fontana (OZ).

Szereplők: n/a

Stúdiók: Universal Media Studios, Original Media.

Premier: 2009 tele, 22:00-tól hétfőnként

Berendelve: 13 epizód.

Sztori: Teddy Rist éli pénzben gazdag életét, nem törődvén a világgondjaival. Azonban az egyik napon meghal egyetlen gyermeke, amitől teljesen átértékelődik életének értelme. Rádöbben, hogy semmit sem ér a pénz, ha nem tud azokon segíteni, akiket szeret, ezért neki kezd azon emberek megsegítésére, akik még, jóval sanyarúbb sorsban élnek.

Kanyecc mondja: Most komolyan? Hát engem rohadtul nem tudott lekötni, így első hallásra. Hasonlítani nem tudnám semmihez sem. Nagyon nagy drámai háttérrel rendelkezik, ebből kifolyólag már egyből kaszás lesz részemről, hiába van ott a készítők között az OZ két nagyembere. Szerepgárda névsoráról még nem tudni semmit, ami szintén nem túl bíztató, így első látásra. 10%-os túlélési esélyt jósolok neki.

Kommentáld!

NBC újoncok (12) – The Listener

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 21:46-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj: Dráma

Készítők: Christina Jennings, Scott Garvie, Michael Amo, Russ Cochrane, Glen Davis és Bill Laurin.

Szereplők: Craig Olejnik (The Runaway) és Ennis Esmer (The Path to 9/11).

Stúdiók: Program Partners, Shaftesbury Films

Premier: 2009 nyara, 22:00-tól csütörtökönként

Berendelve: 13 epizód.

Sztori: Kanadai sorozatról van szó. A főszerepben egy mentős csóka, aki nem mindennapi képességgel bír: olvasni tud az emberek gondolatai között, amivel sok mindent ki tud deríteni. Hogy hasznosabbnak tudja be eme rejtett erényét, beáll a rend emberi mellé, hogy ezzel is szolgálja a közt.

Kanyecc mondja: Mondom se kelljen, hogy a sorozat tipikusan abból az időszakból lett berendelve, mikor zajlott az íróksztrájkja. Főszerepben ott van Craig Olejnik, aki nem éppen tudott lekötni anno a Runaway-jel. Kíváncsian várom, mit hoznak ki belőle, viszont nem látok benne sok jövőt. Az elsők között hullna ki, azonban ez még sem fog megtörténni, hiszen nyárra lett betervezve, amikor nagyon különleges esetekben törlik Cancel. 20%-os túlélési esélyeket adok neki. Egyébként kicsit a Raines-t juttatja az eszembe Monk feelingel.

Kommentáld!

NBC újoncok (11) – Kath & Kim

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 17:20-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj:
Comedy

Készítők: Gina Riley (Kath & Kim, The Games), Jane Turner, Michelle Nader (The King of Queens), Paul Feig (The Office. Weeds, Arrested Development), Rick McKenna (Kath & Kim).

Szereplők: Molly Shannon (Saturday Night Live), Selma Blair (Hellboy), John Michael Higgins (The Break-Up), Mikey Day (The Underground).

Stúdió: Reveille, Universal Media Studios.

Premier: 2008 ősze, 21:30-tól keddenként.

Berendelve: 13 epizód.

Sztori: Egy ausztrál sorozat remake-jéről van szó, mely a tengerentúlon hatalmas népszerűségnek örvend. (A fenti kép az eredeti szerepgárdáját takarja.) Főszerepben egy negyvenes éveiben járó nő (Molly Shannon), valamint lánya (Selma Blair). Mindketten frissen elváltak, így újra összeköltöznek, de be kell látniuk nem éppen olyan a közös életük, mint az volt tízen-húszon évvel ezelőtt.

Kanyecc mondja: Nem vagyok nagy híve a honosításoknak, mivel az nem 100%-ban biztos, hogy ami tetszik az óceánon túliaknak az majd nekünk is tetszeni fog. Persze kíváncsian várjuk, viszont érthető, miért ilyen kevés szitkom kapott idén berendelést. Az NBC tele van velük, akkor meg minek, inkább hozzon újabb ütős drámákat. A készítők sora között ott van Michelle Nader a férjek gyöngye írója és producere, valamint Paul Feig is. 15%-os túlélés esélyt adok neki. Nem látom a jövőt benne.

Kommentáld!

NBC újoncok (10) – My Own Worst Enemy

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 16:32-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj: Dráma

Készítők: Jason Smilovic (Kidnapped) és David Semel (American Dreams).

Szereplők: Christian Slater (The Good Shepherd, True Romance), Mike O’Malley (Yes, Dear), Saffron Burrows (Boston Legal).

Stúdió: Universal Media Studios.

Premier: 2008 ősze, 22:00-tól hétfőként.

Berendelve: 13 epizód.

Sztori: A főhős egy átlagos apuka, aki tengeti kertvárosi életét, azonban másik személyisége egy szupertitkos kém, aki profin űzi a hivatását, azonban a gond ott van, hogy erről a kettős életről nincs tudomása. A helyzet tipikusan a Mr. Jekyll és Mr. Hyde helyzetében fog elénk tárulni, azaz egy személyben két lélek, amik nem tudnak egymás létezésről, csak éppen ott a gubanc, ha az egyik én nem éppen a megfelelő helyzetben jön elő…

Kanyecc mondja: Nahát igen. A tipikus két esélyes sorozat. Én megnéztem az angol verziós Mr. Jekyll címre hallgató hatrészes minisorozatot. Tetszett is egy darabig, viszont aztán lepunnyadt a történet, aminek eredményeképpen a fináléig való út kicsit hosszúra sikeredett. Kíváncsi leszek, hogyan fogják elénk vezetni ezt a rejtélyes apukát, aki talán egy MacGyver, talán egy James Bond lesz. 30%-os túlélési esélyt mondok neki.

Kommentáld!

NBC újoncok (9) – Shark Taggers

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 15:43-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj: Reality

Készítők: Thom Beers (Deadliest Catch, Ice Road Truckers), Gail Berman és Lloyd Braun

Stúdió: BermanBraun, Original Productions.

Premier: 2009 nyara, 20:00-tól szerdánként.

Berendelve: 10 epizód.

Sztori: Hasonló, mint az America’s Toughest Jobs, viszont ebben a produkcióban a tengerbiológusok kerülnek előtérbe. Nem éppen a legkönnyebb meló, már ha csak azt vesszük figyelembe, hogy minden a tenger alatt, az egyik legveszélyesebb ragadozók – a cápák – társaságában fog a képernyőre kerül jövő nyártól.

Kanyecc mondja: Hát valahogy nem tudnak lekötni a tengerbiológusok sem, meg a cápák sem. Tény a legveszélyesebb ragadozók közé taroznak, viszont egy Discovery-s rákász team-et jobban végig tudok élvezni, mint egy cápafigyelős doku-reality-t. Emellé még az is hozzácsapódik, hogy a cápafigyelők nem tesznek ki akkora többséget, mint azok a rákász foglalkozásban futó emberkék, akik mindennapi betevőjükért kockáztatják életüket. 10%-ot adok neki, mert tetszik a készítőgárda.

Kommentáld!

NBC újoncok (8) – XIII

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 3:04-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.

Műfaj: Minisorozat

Készítők: n/a

Szereplők: Stephen Dorff (Alone in the Dark), Val Kilmer (K.I.T.T. hangja, Deja Vu).

Stúdió: Cipango, Prodigy Pictures.

Premier: n/a.

Berendelve: 4 részes minisorozat.

Sztori: Egy hangzatosabb mini következne, melyben az USA első női elnökét – Hillary Clinton-t – lelövik. Három napra rá az – közeli – erdőben találnak egy emberkét, aki tökre nem emlékszik előző életére, teljesen üres neki minden, viszont egy tetkó fittyek rajta, ami a XIII-et ábrázolja. Célja, hogy kiderítse mégis mi történt vele, ki ő valójában, azonban a színfal mögött oltári nagy összeesküvés áll.

Kanyecc mondja: Szintén egy minisorozat. Első hallásra szintén megvettek. Az a baj vele, hogy ez alapja nem igen tudom beleélni magam a történetbe. Szó se róla, jól hangzik, de a kivitelezésen rengeteg múlik. A szereplők sora, eddig kóser. Kíváncsian várom még kit fognak lecastingolni, no meg kik lesznek a kivitelező személyek, hisz róluk sincs még semmi adat.

Kommentáld!

NBC újoncok (7) – The Last Templar

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 2:35-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.

Műfaj: Minisorozat

Készítők: Irene Litinsky (Dead Like Me, Killer Wave), Michael Prupas (Dr. Jekyll & Mr. Hyde, Impact), Paolo Barzman (Dr. Jekyll & Mr. Hyde), Raymond Khoury (Spooks), Jr. Robert Halmi (Flash Gordon, Farscape), Sr. Robert Halmi, Suzette Couture (The City).

Szereplők: Mira Sorvino, Omar Sharif, Scott Foley (The Unit, Felicity, Scrubs), Victor Garber (Eli Stone, Justice, Alias).

Stúdió: Muse Entertainment Enterprises, RHI Entertainment.

Premier: N/A.

Berendelve: 4 részes minisorozat.

Sztori: Raymond Khoury regényének feldolgozását nézhetjük meg négyrészes minisorozat formájában. A cím eléggé árulkodó: az utolsó Templomos lovag rejtélyes legendájáról fog szólni. Gondolom, mindenkinek tiszta az Indiana Jones kalandjai?! Nos, hasonló kutatásokra, mítoszokra lehet számolni. Csak éppen arra leszek kíváncsi mit sajtolnak ki a végén a történetből.

Kanyecc mondja: Ha kalandozásról, valamilyen történelmi rejtélyről van szó, akkor engem megvettek már egyből. A bibliai titkok, a Vatikán rejtélyes titkai, stb. mindig is megmozgatták a fantáziámat. Még pontosan nincs időpont rendelve a sorozathoz, de biztosra veszem, hogy nézőszám problémával nem fog küszködni, másrészt folytatással ne számoljunk. (Gondoljatok csak bele a The Lost Room helyzetébe, még mindig nincs belőle sorozat.) 95%-os túlélési esélyekkel éltetem.

Kommentáld!

NBC újoncok (6) – Kings

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 2:01-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: Michael Green (Heroes), Francis Lawrence (I Am Legend) és Erwin Stoff (I Am Legend).

Szereplők: Christopher Egan (Resident Evil: Extinction), Ian McShane (Deadwood), Sebastian Stan (Gossip Girl), Allison Miller.

Stúdió: Universal Media Studios.

Premier: 2009 tele, 22.00-től vasárnaponként.

Berendelve: 13 epizód.

Sztori: A klasszikus Dávid és Góliát összecsapását képzeljük maguk elő, csak éppen modernebb kivitelezésben. Egy nagyváros kerül ostrom helyszínévé, a harcok már jó ideje fúlnak, míg nem megérkezik egy fiatal katona, aki kiszabadítja a király lányt az ellenség karmai közül, ezzel nagy változásokat eredményezvén, aminek végeredménye egy esetleges békekötés lesz. Hősünk elnyeri méltó jutalmát, viszont a színfalak mögött még koránt sem ért véget a háború.

Kanyecc mondja: Elsőként nézzük a készítők sorát. Nem mondom, kecsegtető. Ott van két Legenda vagyok című film-, valamint egy Heroes-os készítő. Ez már több mint 50%. Tovább emeli a sorozatfényét Sebastian Stan a Gossip Girl ből. A történet kicsit – igaz másvonalakban, de – a The Tudors-ra emlékeztet. Látatlanban 80%-os túlélési esélyekkel biztatom.

Kommentáld!

NBC újoncok (5) – Knight Rider

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 1:24-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj: Dráma

Készítők: David Bartis (Heist, The OC), Doug Liman (Mr. and Mrs. Smith, The Bourne Identity), Gary Scott Thompson (Las Vegas, The Fast and the Furious) és David Andron.

Szereplők: Justin Bruening (Cold Case), Deanna Russo (NCIS), Sydney Tamiia Poitier (Veronica Mars) és Bruce Davison.

Stúdió: Universal Media Studios, Dutch Oven Productions.

Premier: 2009 őszétől, 20.00-tól szerdánként.

Berendelve: ?? epizód.

Sztori: Mint már tudhatjátok backdoor pilotról van szó. Az NBC felélesztette a sorozatot, a nézőknek megtetszett, így ősszel jön a remake. A történet maradt a régi: azaz volna nekünk egy K.I.T.T. néven futó csodajárgányunk, ami mindent tud, amit egy átlagos nem. (Pl.: 150 km/h-val veszi be a kanyarokat, rakétavetővel van felszerelve, inteligens, tud beszélni, stb.) Valamint ennek egy vezetője a kocsija. Ők ketten, és a titkos társulat védelmezik a modern világunkat a bűnözőktől.

Kanyecc mondja: Megmondom őszintén: még nem volt szerencsém a backdoor pilothoz. Sok jót nem olvastam róla, így elment a kedvem már az elején. Ez a felspécizett járgány meg már nem annyira nagy szám, mint anno a ’90-es években. K.I.T.T egy elb*szott tuningkocsi, amire maximum a Need for Speed játék rajongói verik a nyálukat, meg az egyéb ilyen élvezetekkel élő emberkék. Egy évadot mondok neki. A nagy nézőszám csak puszta slágerezésnek mondható be, 70%-os túlélési eséllyel indul.

Kommentáld!

NBC újoncok (4) – Crusoe

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 1:01-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj: Dráma

Készítők: Chris Philip, Daniel Defoe, Ian Whitehead, Jean Bureau, Justin Bodle, Stephen Greenberg és Yves Simoneau.

Szereplők: Egyenlőre Anna Walton és Philip Winchester, de még lesznek.

Stúdió: Power és Universal Media Studios.

Videóanyag: N/A

Premier: 2009 őszétől, 20.00-tól péntekenként.

Berendelve: 13 epizód.

Sztori: Ki ne ismerné Robinson Crosue kalandjait?! A sorozat hűen fogja követni a regény történeté. Itt is ami Robinsonunk 28 éven keresztül él egy lakatlan szigeten, ahol összeismerkedik a Péntekkel. Közbe, persze kiderül, hogy nem is annyira elhagyatott ez a sziget, mint ők hitték. Tehát kalandozásból nem lesz hiányunk, sőt a csatorna még azt is kijelentette, hogy lesz benne McGyver-, Számkivetett és Karib-tenger kalózai vonások is.

Kanyecc mondja: A 13 részre való berendelés teljesen korrekt. Igazából nem látom benne a jövőt, ellenben annyit biztos, hogy az NBC nem véletlenül döntött a lakatlan sziget mellett. Kis háttér-információ: A Lost valójában náluk debütált volna, viszont elvették a tervet, amit az ABC szó nélkül bezsákolt. Mázlisták, mondhatjuk. A szereplőgárda még nagyon hiányos, én 65%-os túlélési esélyt mondok.

Kommentáld!

NBC újoncok (3) – Chopping Block

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 0:36-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.

Műfaj: reality

Készítők: David Barbour és Julian Cress (The Block); hostess: Marco Pierre

Stúdió: Granada America.

Videóanyag: N/A

Premier: 2009 nyara, 20.00-tól pénteként. (2009. március 4. 20:00)

Berendelve: 8 epizód.

Sztori: Eljött idő, hogy élesítsd a késeidet! Ez nem éppen az étkezésről szól, inkább ez az étel üzletéről. A Hell’s Kitchen producere – Marco Pierre White – ismételten feltűnik a forgalmas Amerika életében, hogy vendégül láthassa az NBC egy végső „táplálékküzdelem” formájában. Az új reality egy New York-i étterem drámájairól, életéről fog szólni.

Kanyecc mondja: Nem vagyok nagy Hell’s Kitchen rajongó, de tény az amerikaiak imádják. Marco Pierre-rel az élen sok esélye van, hiszen már egy bizonyos nézőréteget megnyert az előző séfműsorával. Túlélése bizakodó, de mint tudjuk ezek nem éppen főműsoridős reality-k, inkább csak délutániak. 20%-os túlélési esélyt jósolók neki.

Kommentáld!

NBC újoncok (2) – America’s Toughest Jobs

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 21, 0:02-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj: reality

Készítők: Thom Beers (Deadliest Catch, Ice Road Truckers), Gail Berman és Lloyd Braun

Stúdió: Original Productions és BermanBaun.

Videóanyag: N/A

Premier: 2009 nyara, 21.00-tól hétfőnként.

Berendelve: 10 epizód.

Sztori: Már a cím árulkodó lehet. Amerika legkeményebb munkáit gyűjtötték össze a készítők, amire 12 versenyzőt várnak majd. Nem hétköznapi Dirty jobs-ra kell gondolunk, ahol majd Mike Rowe bemutat 20 percben egy nem éppen hétköznapi, de annál hasznosabb melót. Itt a versenyzők igazi kihívások elé lesznek állítva, ahol az élet nem fenékig tejfel. Gondolok itt az alaszkai rákászokra, az olaj kutatókra vagy éppen a „jégkamionosokra”.

Kanyecc mondja: Már megnyertek engem. A készítők sora között ott az a Thom Beers, akinek nevéhez kapcsolódik az említett alaszkai rákászok és a jégkamionosok. (Utóbbiról tavaly nyáron írtam egy ajánlót, tessék visszaolvasni.) Imádom az ilyen reality-ket. Jó látni, hogy nem csak a kábelcsatornák, hanem az országosok is kezdik elismerni a rejtélyét, a titkát ennek, hiszen hiába van ott a The Amazing Race még sem tud annyira nagyot mutatni, mint egy Ice Road Truckers.

Kommentáld!

NBC újoncok (1) – Merlin

 
Beküldte: Kanyecc 2008 May 20, 23:41-kor a(z) Upfront 2008: NBC témába.


Műfaj: dráma

Készítők: (eddig még nincs információnk)

Szereplők: Colin Morgan (Doctor Who), Bradley James, Anthony Head (Buffy the Vampire Slayer), Richard Wilson, Angel Coulby és Katie McGrath (The Tudors).

Stúdió: BBC Worldwide Productions, a FremantleMedia North America és a Shine.

Videóanyag: N/A

Premier: 2009. tele, várhatóan vasárnap 20:00-tól

Berendelve: 13 epizód

Sztori: A sorozat a hírhedt Camelot történetét meséli el, amolyan 21. századi kivitelezésben. Megismerhetjük Merlin és Arthur történetét, továbbá legendává válásuk folyamatát: Milyenek voltak valójában, mi hajtotta őket, meg még sok egyéb mást…

Kanyecc mondja: Kétségtelenül már ott megtetszett az egész, amikor a BBC neve felvetődött a stúdiók között, hiszen megint egy remek angol produkcióról van szó. És mint azt láthattuk a Robin Hood esetében nagyon leleményesek az angolok. A premierje nem mostanság lesz, sőt még semmi anyagot nem adott ki a csatorna, még a készítők sorát sem tudni, így kicsit nehéz bármit is megjósolni, viszont Colin Morgan neve kecsegtető lehet márcsak a Doctor Who miatt, azonban Anthony Head még jobban. Hát így látatlanba 51%-ot adok neki, oszt majd meglátjuk.

Kommentáld!

free web stats